Mojca Škorić, dr.dent.med in strokovno osebje
vas z veseljem pričakujemo!

Kaj ponujamo

Kakovostne samoplačniške storitve

Smo zasebna zobozdravstvena ordinacija, ki opravljamo samoplačniške dejavnosti zobozdravstva odraslih. Poskrbimo za to, da bodo vaši zobje in dlesni zdrave, s prijemi estetskega zobozdravstva izpopolnimo videz vaših zob, če pa ste ostali brez njih, vam jih nadomestimo.

Prilagojen delovni čas

Zaradi predhodnega dogovora ni čakanja

Ker je za nas je pacient vedno na prvem mestu, naš delovni čas popolnoma prilagajamo prav vam. Skupaj se bomo najprej dogovorili za termin, ki vam najbolj ustreza, da boste, ko nas obiščete na vrsti takoj.

Počutili se boste kot doma

Mirno, sproščujoče okolje

Da bi vaše zdravljenje potekalo čim hitreje in učinkoviteje, smo se preselili stran od mestnega vrveža, v prijazno družinsko okolje.

Sedite in se prepustite strokovnim rokam

Prijazno in strokovno osebje

Smo mlada strokovno usposobljena ekipa, ki si prizadevamo vašo zobozdravstveno izkustvo narediti čimbolj prijetno. Za celostno zadovoljevanje vaših potreb se povezujemo s partnerji. Da ne boste samo odhajali nasmejani, temveč se boste z nasmehom vedno znova vračali, ko bo to potrebno.

Moderna oprema in tehnologija

Sodobna oprema in postopki

Neboleči postopki zdravljenja, odkrivanje okužb in bolezni brez predhodnih posegov na zobeh in protetični posegi, ki dodatno ne obremenjujejo zdravih zob so samo nekatere napredne izboljšave na področju dentalne medicine. Mi sledimo vsem.