Bolj belo od belega

Beljenje vaših zob še nikoli ni bilo tako učinkovito in brez stranskih učnikov kot pri obravnavi pri nas.

V želji po mladostnem videzu se marsikdo odloči za beljenje zob. Danes je na tržišču dosti metod beljenja zob. Pri nas smo se odločili za najmanj invazivno, pacientu zelo prijazno metodo, ki daje odlične rezultate. Uporabljamo belilne gele Opalescence  različnih okusov.

Beljenje

Uporabljamo belilne gele Opalescence  različnih okusov. Najprej vam odstranimo zobni kamen in zobe speskamo. Vzamemo odtis zob, na podlagi tega nam zobotehnik izdela posebne gumijaste žlice. V te belilne žlice si aplicirate belilni gel in jih vstavite v usta npr. zvečer za kakšno urico ali dve. Ponavadi so željeni rezultati tekom enega tedna. Pri tej metodi se preobčutljivost zob praktično ne pojavi, belilne žlice vam ostanejo in čez kakšno leto ali dve lahko sami osvežite barvo svojih zob.

Včasih se po endodontskem zdravljenju zob zabarva. V tem primeru se pobeli posamezni zob s posebnimi belili z visoko vsebnostjo peroksida. Včasih je potrebno pred beljenjem zdravljenje ponoviti, saj je dostikrat slaba in porozna endodontska oskrba zoba kriva za zabarvanje.