Najsodobnejša oprema

Uporabljamo najsodobnejšo opremo uveljavljenih in vodilnih blagovnih znamk na področju dentalne medicine.

KaVo DIAGNOcam je najnaprednejša naprava za odkrivanje kariesa, ki temelji na DIFOTI tehnologiji (digital imaging fiber optic transillumination) s presvetlitvijo zoba. Pomaga odkrivati skrite kariozne lezije in razpoke v zobeh in to brez uporabe rtg sevanja.

KaVo DIAGNOcam

KaVo DIAGNOcam je najnaprednejša naprava za odkrivanje kariesa, ki temelji na DIFOTI tehnologiji (digital imaging fiber optic transillumination) s presvetlitvijo zoba. Pomaga odkrivati skrite kariozne lezije in razpoke v zobeh in to brez uporabe rtg sevanja. Tako je še posebej primeren za otroke, paciente z rakavimi obolenji, ortodontske paciente in nosečnice!

Ko pomislite na karies, avtomatično pomislite na vrtanje? To je sedaj lahko preteklost. Če se karies odkrije dovolj zgodaj, se lahko s pomočjo pravilne higiene, uporabe fluoridovih premazov in pravilne prehrane zob remineralizira in karies izgine. V primeru, da pa je vseeno potrebna plombica, pa je le-ta zelo majhna in je vrtanje praktično neboleče.Zob Cam

V povprečju zobozdravnik s prostim očesom odkrije 70% kariesa. S pomočjo RTG diagnostike se ta odstotek bistveno zviša, okrog 90%. Če pa k temu dodamo še DIAGNOcam pa lahko tako odkrijemo skoraj vse kariese.

Tako je KaVo DIAGNOcam NEPOGREŠLJIV PRIPOMOČEK V SODOBNEM ZOBOZDRAVSTVU.